De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Uw winterschilder in Doetinchem

De winter de slechtste tijd van het jaar om te schilderen? Dat is gelukkig al lang niet meer zo! Er kleven zelfs vele voordelen aan het inschakelen van een schilder in de winter. En die gelden niet alleen voor binnenschilderwerk, maar zeker ook voor buitenschilderwerk.

Ook bij ons schildersbedrijf zijn we u daarom tussen 21 november en 21 maart graag van dienst. Onze schilders deinzen niet terug voor de kou en voeren uw klus snel, vakkundig en professioneel uit.

De voordelen van schilderen in de winter

Het is om meerdere redenen slim om uw schilderwerk in de wintermaanden te laten doen. Het inhuren van onze vakmensen is in de winter:

  • Sneller: omdat er in tegenstelling tot de zomer vaak geen wachtlijst is.
  • Goedkoper: omdat de tarieven in de winter een stuk gunstiger liggen dan in de zomer.
  • Minder ingrijpend: omdat we, door ontwikkelingen op het gebied van verf, tegenwoordig in de winter zelfs uw buitenschilderwerk kunnen oppakken. U heeft dan dus in het voorjaar en de zomer geen overlast van steigers in de tuin.

Schakel daarom onze hulp in

Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekeken?Neem vandaag nog contact met ons op en we vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.