De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Laat uw kozijnen schilderen

De kans is groot dat uw woning houten kozijnen heeft. Deze geven uw huis een karakteristieke uitstraling maar vragen ook veel onderhoud. Laat u de verf op uw kozijnen afbladderen en pleegt u geen onderhoud? Dan zal op den duur houtrot optreden. Dit vervelende probleem kunnen wij voor u oplossen, maar dit is een stuk kostbaarder dan het onderhouden van het schilderwerk.

Voorkom houtrot, vocht- en tochtproblemen en schakel onze schilders in om uw kozijnen bij te werken. Door onze professionele aanpak en duurzame handelswijze bent u er zeker van dat u de eerste jaren na het onderhoud geen omkijken meer heeft naar het buitenschilderwerk.

Wanneer is onderhoud nodig?

Onafhankelijk van de kwaliteit van het schilderwerk moeten de houten onderdelen van elke woning periodiek worden aangepakt. De verf verliest door weersinvloeden elasticiteit en beschadigt. U kunt hierdoor in een aantal gevallen zelf zien wanneer het nodig is om de schilder langs te laten komen. Wanneer de verf op de kozijnen begint te bladderen of er blaasjes of scheurtjes ontstaan is het tijd om een afspraak te maken met de schilder. Doet u dit niet? Dan hebben vocht en kou vrij spel. Zorg dat dit u niet overkomt en maak vandaag nog een afspraak met onze ervaren vakmensen.